Komentáře

1 dajusska dajusska | Web | 5. května 2009 v 21:19 | Reagovat

Děkuji za komentář :) a jak se máte vlastně vy,

2 Slávek Slávek | Web | 5. května 2009 v 22:19 | Reagovat

:-D Ty by sis perfektně rozumněl s mou "milovanou"..ta i přírodní plátky prožene papiňákem:-D..a někdy na ně zapomene a z plátků se stane uhlí:-D..poslední, takto "upravený" papiňák ležel rok v potoku a stejně jsem pak na vyčištění musel použít kyselinu:-D

3 Eva* Eva* | Web | 5. května 2009 v 22:43 | Reagovat

Tak tuhle kachnu určitě vyzkouším. Pekla jsem ji jen dvakrát, jednou jsem jí úplně nějak vysušila a ani podruhé to nebylo ono.

4 Eva* Eva* | Web | 6. května 2009 v 6:29 | Reagovat

Dík za toho lučního koníka a vlastně i za ten receptík. Až přijede dcera s rodinou, bude kachna z papinova hrnečku. :-D

5 dajusska dajusska | Web | 6. května 2009 v 13:31 | Reagovat

Tak to je prima recept, určitě bych mohla zkusit.Díky za koment na blogu.Mám novy design, jestli chces zkoukni a hlasuj v ankete prosím

6 Lucka Lucka | Web | 6. května 2009 v 20:25 | Reagovat

To zní dobře. Myslím, že bude nejlíp, když někdy seběhneš schody a přineseš nám ochutnat. :-)

7 mstajer mstajer | E-mail | Web | 6. května 2009 v 21:24 | Reagovat

Ha! Už je pozdě!

8 Lipetka Lipetka | Web | 10. května 2009 v 7:51 | Reagovat

Hmm, ty píšeš vždycky tak šťavňatě, že mám chuť bežet do obchodu a kupovat ingredience. Do teď jsem si myslela, že když nemám ve svém pidi bytě troubu, ale jen vařič, že je to po jisté době deviza. Už nepeču maminkám, ale maminky nám :-D Vyplatí se zvlášť před vánoci, cukroví nejím a draháý ho dostane vždycky tolik, že ho brzy přestane jíst. A na víkendy, kdy mám jedinou šanci vařit nás většinou zvou na střídačku na oběd. Mám supr nápad, asi jim budu přeposílat tvé recepty, aby pro příště měly inspiraci :-D Hezký den a vaření zdar.

9 Jitka Jitka | Web | 11. května 2009 v 7:32 | Reagovat

Nedusím v papiňáku ale v pekáči a bez toho vína, ale vyzkouším. Zdá se to zajímavé.Kačenu vždy se zelím, ale ten špenát taky není špatný nápad. Na další varianty nemám fantazii, takže neporadím.

10 Jířa od Gumy Jířa od Gumy | 19. května 2009 v 15:41 | Reagovat

Jako netradiční nápad na netradiční přílohu bych zvolila zcela netradičně kachnu. Není nad kachnu s kachnou...

11 JardaZ JardaZ | 7. září 2010 v 14:41 | Reagovat

bramborové česnekové knedlíky:
400 g ve slupce vařených brambor
100 g hrubé mouky
1 vejce
2–3 stroužky česneku
50 g uzeného špeku
dlaň majoránky
sůl
pepř

12 Ivka Ivka | E-mail | 4. září 2015 v 17:20 | Reagovat

ten recept vyzera super, hned sa mi slinky zbehli :) ak chces nejaku zaujimavu prilohu, skus slovenske lokše. su to take zemiakove placky z varenych zemiakov pecene nasucho bud na platni, alebo na teflonovej panvici. u nas sa kacka tradicne podava s loksami a dusenou kapustou (zelim) :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.